Lasbedrijf diensten

Als lasbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardig laswerk. Hierbij werken wij met de meest uiteenlopende materialen zoals: staal, roestvast staal, aluminium, koper, gietijzer en zelfs met titanium.

Titanium lassen is een complex proces waarbij je rekening moet houden met veel verschillende vereisten. Zo moet het titanium gelast worden in een beschermde atmosfeer en is het belangrijk dat het titanium niet te heet wordt. Dit maakt van het titanium lassen een klus die niet veel bedrijven kunnen uitvoeren. Bij ons bent u echter aan het juiste adres voor het werken met titanium.


Meerdere lastechnieken

Omdat wij verschillende lastechnieken (zoals tig-lassen en MIG/MAG-lassen) tot in de puntjes beheersen, zijn wij in staat om de meest uiteenlopende projecten voor u te maken. Zo hebben wij veel ervaring met het produceren van: hekwerken, lichte en zware constructies, schoorsteenkappen, kleine loodsen, halffabrikaten, design roestvast staal, productie laswerk en prototype bouw. 

Een voorbeeld van de hoogwaardige lasproducten die wij leveren, zijn de warmtewisselaars in diverse materialen en uitvoeringen die wij in opdracht van één van onze vaste klanten maken. Denk hierbij aan gas-lucht warmtewisselaars, gas-water warmtewisselaars, condensors en branders in alle vormen en vermogens. We vervaardigen deze apparaten in staal, roestvast staal en alloy-materialen. Alles word uiteraard uitvoerig getest op dichtheid en drukbestendigheid.

Wij doen onze werkzaamheden ook op locatie, mocht het nodig zijn waar dan ook ter wereld. Zo zijn we al ingezet in Frankrijk, Duitsland en China om daar vakwerk af te leveren.

Hiernaast vindt u enkele foto’s van de door ons geproduceerde producten. Een volledig overzicht van de producten die wij hebben gemaakt voor onze klanten, vind u op onze portfolio-pagina.

 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u simpelweg een vraag voor ons? Twijfel dan niet langer en neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag!

[meer foto's]

[terug naar diensten]

Website door Scriptoy Contact | Gastenboek | Links | Site-map