Smederij diensten

Smederij Zwartenkot heeft de kennis en ervaring in huis om als smid op een authentieke manier metaal te bewerken. Wij werken onder andere met de volgende materialen: Staal, roestvast staal, koper, messing en zink. 

Nederlands Gilde van Kunst,- Sier en Restauratiesmeden

Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Gilde van Kunst-, Sier en Restauratiesmeden (NGK). Dit is de brancheorganisatie voor professionele, ambachtelijke smederijen in Nederland. Vanuit het NGK hebben wij zowel het diploma basissmeden als het diploma gevorderden smeden. U kunt dan ook bij ons terecht voor echt vakwerk. 

Smeedwerk op niveau

Wij kunnen voor u veel verschillende bewerkingen toepassen om een hoogwaardig product op te leveren. Uiteraard beschikken wij zelf over het materiaal en het gereedschap om de klus te klaren. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten opdrachten. Wij hebben zowel veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om restaureer werk als in het vervaardigen van nieuwe producten.

Een overzicht van onze uitgevoerde projecten is te zien in ons portfolio. Ook kunt u hier een selectie van onze producten bekijken.


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

[meer foto's]

[terug naar diensten]

Website door Scriptoy Contact | Gastenboek | Links | Site-map