Web-winkel

Dit is de online winkel van Smederij Zwartenkot. Een overzicht van alle producten die wij momenteel op voorraad hebben of op aanvraag besteld kunnen worden. Heeft u interesse in iets wat u hier ziet of niet ziet neem dan alstublieft contact met ons op.

Ook alles wat u in onze portfolio ziet kunnen wij voor uw maken,met uw eigen ideen er in verwerkt of een compleet eigen ontwerp van u zelf,geef het door en wij doen ons best om u als een tevreden klant te hebben en te houden.

meubeldop 50x50

grote voorraad aanwezig 985 stuks bij grotere aantallen een speciale prijs.

Te koop: € 0.45 per stuk excl. btw

RVS Design schommelbank

Rvs schommelbank,deze is eerst uitgewerk in een technische tekening en daarna worden de verschillende onderdelen aan de hand van de digitale tekeningen door een watersnijder uitgesneden.Zo verkrijgt men onderdelen die 100% aan de maat voldoen.Door zijn unieke constructie schommelt hij met minimale inspanning.Zo word design en functionaliteit bijeengebracht.Het geheel heeft een k320 geschuurlijnde finish.

Te koop: € op aanvraag

Hooiruif bloembak

Gesmede hooiruif met ingelegde bloembak. Een mooie combinatie van een oud gebruiksvoorwerp en een bloembak. Maar zo geconstrueerd dat de oude uistraling behouden blijft. In dit geval zijn beide delen nieuw door ons gesmeed en samengevoegd, daarna gegalvaniseerd en gepoedercoat.

Te koop: € 250

Website door Scriptoy Contact | Gastenboek | Links | Site-map